Tur til Holmegaard Værk

Kære medlemmer af Hvidovre Kunstforening

På sidste medlemsmøde spurgte vi, om der var interesse i en tur til Holmegaard Værk den 6. november 2021. Der var kun ganske få, der markerede. I mellemtiden har vi fået svar fra Holmegaard Værk. De har reserveret tid til omvisning kl. 11.00.

Så her er tilbuddet:

Vi mødes kl. 10:50 foran indgangen.

11:00 Rundvisning på værket, herunder udstillingen Jim Lyngvild SOLO. Se mere om udstillingen her.

Rundvisningen varer ca. 1 time (max 25 deltagere pr. hold).

Ca. 12:30 Spisning, hvis det er tilvalgt

Vigtigt!

Arrangementet er Kunstforeningens medlemmer og en eventuel gæst

Prisen for medlemmer: 90 kr. og gæster er 115 kr. per person (gælder kun hvis vi bliver mindst 20 deltagere).

Restauranten tilbyder smørrebrødsplatte til 150 kr. og frokostplatte til 175 kr. per person (betales i restauranten).

Tilmelding til arrangementet sker ved indbetaling af til

foreningens konto: reg.nr. 1551 konto nr. 5465028

eller på MobilePay: 702801

Husk at skrive medlemsnummer og navn på deltagerne, samt om du/I ønsker at reservere plads til spisning.

Har du ikke medlemsnummeret kan du få det oplyst hos mig – enten på mail eller telefon.

Adressen er:
Holmegaard Værk
Glasværksvej 55, Fensmark
4684 Holmegaard

Kørsel:

Transporten er på egen regning, men er der nogen af jer, der har plads i bilen – eller har behov for kørsel så kontakt mig, så vil jeg prøve at finde en løsning. Husk, der kræves P-billet.

Sidste frist for tilmelding og betaling til arrangementet er torsdag den 28. oktober 2021.

Lene Andersen, tlf. 5130 9120

lala@post12.tele.dk