Velkommen til Hvidovre Kunstforening.

Hvidovre Kunstforening arrangerer udstillinger med kendte og mindre kendte kunstnere indenfor maleri, skulptur, keramik, glas og vævning mm.

I forbindelse med udstillingerne afholdes der medlemsmøder, hvor kunstneren kommer og fortæller om sine værker.

Vi besøger kunstsamlinger og aktuelle udstillinger i og omkring Hovedstaden. Besøg hos kunstnere i deres egne atelier, der giver et godt indblik i de teknikker og arbejdsmetoder, der anvendes.

Hvidovre Kunstforening udkommer med et medlemsblad i digital form via mail, der løbende orienterer om foreningens aktiviteter og tegner et portræt af den førstkommende udstiller i foreningen.

For medlemmer med en kunstnerisk åre afholder foreningen med mellemrum en udstilling af medlemmernes egne værker.

Hvidovre Kunstforening har eksisteret i 60 år i 2020.

Vi holder til i Bibliotekscaféen ved Hvidovre Hovedbibliotek.