Besøg på Verket på Frederiksberg lørdag den 24. august

Hvidovre Kunstforenings næste arrangement foregår på Verket ude på Frederiksberg, hvor vi gratis kan komme til åbent hus. Se linket eller beskrivelsen sidst i mailen.

Bemærk, at Verket ligger på 2. sal, og der er ikke elevator.

I tilslutning hertil vil Hvidovre Kunstforening gerne stå for bordbestilling til en efterfølgende fælles frokost på restaurant: Restaurant Kongen – Der er plads til 20 personer, serveringen vil være 2 stykker smørrebrød: Karrysild og pariserbøf til i alt 180 kr. I bestiller selv drikkevarer og betaler selv for begge dele.

Det kræver dog, at I tilmelder jer på forhånd til Lene på lala@post12.tele.dk, eller ring/sms til 51309120 således

Navn og medlems nr.

antal deltagere til Verket

antal deltagere til fælles frokost (bemærk tilmeldingen er bindende, da frokosten står klar, når vi kommer)

Tag gerne en gæst med.

Tilmelding senest tirsdag 20. september 2022 inden kl. 16:00.

Kunstforeningen giver herefter besked til Verket og restauranten, om hvor mange vi kommer.

Dagens program vil se sådan her ud:

10:45 Vi mødes foran Verket

11:00 åbent hus – evt. rundvisning

13:00 Tilmeldte går til restauranten

13:15 Vi mødes på restauranten og har fælles frokost.